NOVINKY

arr3SKELETIME - REVOLUČNÍ SYSTÉM BROUŠENÍPředstavujeme Vám nový revoluční systém broušení uvedený na český trh. Jedná se o naprosto... arr3KRYTKY PARKOVACÍCH SENZORŮKRYTKY PARKOVACÍCH SENZORŮ Samolepící přebrousitelné a přelakovatelné krytky parkovacích senzorů.... arr3Protector PU 2K Pro ložné plochy utomobilů Protector PU 2K Pro ložné plochy utomobilů Aplikační sada: 0,75ml 2K PU Protector + 0,25 ml... arr3MIPA BC Vicrom Mirror Glaze 1ltr MIPA BC Vicrom Mirror Glaze 1ltr obj.č. 242910003 Mipa Vicrom "MIRROR GLAZE" - barva... arr3Mipa tmel P96 Füll Anti Rust 2 kg, vč. tužidlaMIPA P96 Antikorozní tmel - je plnící a finální středně viskózní pastovitý 2-komponentní tmel na... arr3Mipa „GOLD Film“ NEUMipa „GOLD Film“ NEU - je speciální produkt pro broušení všech typů laku. Brusný papír je vystavěn... arr3MIPA EASY FLEECE SOFTMIPA EASY FLEECE SOFT Společnost MIPA SE přichází na trh se zcela novýmibrusnými výseky 115x115mm.... arr3FACDOSAuto kosmetika pro údržbu laků, interiérů automobilů, gum a plastů, od německého výrobce Facdos,... arr3Online CHAT pro Vaše dotazyPokud máte jakýkoliv dotaz, nebo potřebujete poradit, můžete nyní využít našeho nového CHATU v...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena Kč 271
skladem
naše cena Kč 1 748
skladem
naše cena Kč 1 748
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Stanislav Musil, s.r.o., se sídlem Pekařská 2398/11, Cheb 35002, IČ 26392011, zapsaná u krajského soudu v Plzni , oddíl C, vložka 17382 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura 
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů