NOVINKY

arr3SKELETIME - REVOLUČNÍ SYSTÉM BROUŠENÍPředstavujeme Vám nový revoluční systém broušení uvedený na český trh. Jedná se o naprosto... arr3KRYTKY PARKOVACÍCH SENZORŮKRYTKY PARKOVACÍCH SENZORŮ Samolepící přebrousitelné a přelakovatelné krytky parkovacích senzorů.... arr3Protector PU 2K Pro ložné plochy utomobilů Protector PU 2K Pro ložné plochy utomobilů Aplikační sada: 0,75ml 2K PU Protector + 0,25 ml... arr3MIPA BC Vicrom Mirror Glaze 1ltr MIPA BC Vicrom Mirror Glaze 1ltr obj.č. 242910003 Mipa Vicrom "MIRROR GLAZE" - barva... arr3Mipa tmel P96 Füll Anti Rust 2 kg, vč. tužidlaMIPA P96 Antikorozní tmel - je plnící a finální středně viskózní pastovitý 2-komponentní tmel na... arr3Mipa „GOLD Film“ NEUMipa „GOLD Film“ NEU - je speciální produkt pro broušení všech typů laku. Brusný papír je vystavěn... arr3MIPA EASY FLEECE SOFTMIPA EASY FLEECE SOFT Společnost MIPA SE přichází na trh se zcela novýmibrusnými výseky 115x115mm.... arr3FACDOSAuto kosmetika pro údržbu laků, interiérů automobilů, gum a plastů, od německého výrobce Facdos,... arr3Online CHAT pro Vaše dotazyPokud máte jakýkoliv dotaz, nebo potřebujete poradit, můžete nyní využít našeho nového CHATU v...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena Kč 1 997
skladem
naše cena Kč 10 155
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena Kč 535
skladem
naše cena Kč 12 260
skladem
naše cena Kč 2 825
skladem

Ochrana osobních údajů e-shopu www.mipa-paint.cz
  1. Společnost Stanislav Musil, s.r.o., se sídlem Pekařská 2398/11, Cheb 35002, IČ 26392011, zapsaná u krajského soudu v Plzni, oddíl C, vložka 17382 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo/IČO
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno firmou Stanislav Musil, s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@mipa-barvy.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.mipa-paint.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.