NOVINKY

arr3SKELETIME - REVOLUČNÍ SYSTÉM BROUŠENÍPředstavujeme Vám nový revoluční systém broušení uvedený na český trh. Jedná se o naprosto... arr3KRYTKY PARKOVACÍCH SENZORŮKRYTKY PARKOVACÍCH SENZORŮ Samolepící přebrousitelné a přelakovatelné krytky parkovacích senzorů.... arr3Protector PU 2K Pro ložné plochy utomobilů Protector PU 2K Pro ložné plochy utomobilů Aplikační sada: 0,75ml 2K PU Protector + 0,25 ml... arr3MIPA BC Vicrom Mirror Glaze 1ltr MIPA BC Vicrom Mirror Glaze 1ltr obj.č. 242910003 Mipa Vicrom "MIRROR GLAZE" - barva... arr3Mipa tmel P96 Füll Anti Rust 2 kg, vč. tužidlaMIPA P96 Antikorozní tmel - je plnící a finální středně viskózní pastovitý 2-komponentní tmel na... arr3Mipa „GOLD Film“ NEUMipa „GOLD Film“ NEU - je speciální produkt pro broušení všech typů laku. Brusný papír je vystavěn... arr3MIPA EASY FLEECE SOFTMIPA EASY FLEECE SOFT Společnost MIPA SE přichází na trh se zcela novýmibrusnými výseky 115x115mm.... arr3FACDOSAuto kosmetika pro údržbu laků, interiérů automobilů, gum a plastů, od německého výrobce Facdos,... arr3Online CHAT pro Vaše dotazyPokud máte jakýkoliv dotaz, nebo potřebujete poradit, můžete nyní využít našeho nového CHATU v...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena Kč 1 997
skladem
naše cena Kč 1 651
skladem
naše cena Kč 1 651
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena Kč 1 059
skladem
naše cena Kč 2 603
skladem
naše cena Kč 2 414
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Stanislav Musil, s.r.o., se sídlem Pekařská 2398/11, Cheb 35002, IČ 26392011, zapsaná u krajského soudu v Plzni , oddíl C, vložka 17382 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů